Samenwerking

GGG, het kennis- en ontwikkelcentrum voor leeftijdbewust personeelsbeleid is een samenwerkingsverband tussen de lerarenopleiding IVLOS van de Universiteit Utrecht, en de lerarenopleiding Archimedes, Hogeschool Utrecht. Zij bundelen hiermee hun expertise en ontwikkelingen op alle gebieden van leeftijdbewust en ontwikkelingsgericht personeelsbeleid en de professionalisering van personeel in onderwijs, overheidsinstellingen en ondernemingen.

GGG heeft institutionele verankering aan de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht. Dat maakt diepe samenwerking met hun medewerkers mogelijk. Er is een snelle toegang tot kennis, inzichten en vaardigheden, en we kunnen beschikken over ondersteunende diensten en adviezen van medewerkers, lectoren en hoogleraren.

GGG werkt samen met toegevoegde deskundigen buiten de eigen instellingen

GGG verzorgt trainingen, workshops, individuele coaching, coachopleidingen en adviezen, en delegeert vakspecifieke opleidingen.

GGG werkt samen met het SBO, Sectorbestuur Onderwijsarbeidsmarkt als kennispartner.

GGG stelt zich permanent open voor nieuwe en wisselende vormen van samenwerking met bedrijven, instellingen, ondernemingen, ontwikkelpartners.